Vi er landets ledende firma innen formidling av DJ, musikk og underholder ved alle type anledninger.

Vi har profesjonelle DJs som oppfyller våre strenge kvalitetskrav, har yrkesstolthet og vet hva du som kunde verdsetter. Vi formidler DJ i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og resten av Verden. Vi kan gi deg gode råd slik at ditt arrangement blir vellykket. Vi har alt av Lyd og Lys som du kan leie med eller uten DJ. Se mer på www.123lyd.no

Nyheter og aktiviteter

Nyheter

7. mars 2018
Filoin, congas og sax

Trenden med DJ som spiller sammen med live fiolin, sax eller congas fortsetter

Vi kan levere Dj sammen med diverse solister.   Vi har mange tilknyttede solister hos oss, dette gjør at du får proffesjonelle musikere til din fest. […]
7. februar 2018

Silent Disco har blitt en stor succe’

Silent Disco tar Norge med storm! Silent Disco er ett konsept du ikke vil glemme, se for deg 3 DJs som spiller samtidig! Men det er […]

DJ Booking Norge AS – Gode på å formidle DJs og artister.

Vi har DJ i alle kategorier vi har også Djs som kan spille sammen med solister, slik som fiolinister, saksofonoister, congas trommer og mye mer.

Vi har en egen lyd og lys avdeling som vi har kalt 123lyd.no Her får du all den gode lyden i fra, vi har også alt av lysutstyr eller utstyr til konferanse og dekor til lokalet.

Vi har mange gode referanser, vi nevner her noen av våre referanser som vi gjerne deler med deg:

Se Gulesider med tilbakemeldinger fra flere kunder

Deloitte har bruker oss mange ganger på alle personalfestene deres.

Posten Norge bruker oss på sine personalfester.

Bama Norge bruker oss på sine julebord og sommerfester.

Ekebergrestauranten bruker oss når deres kunder skal ha fest.

Både ulvåll sykehus, A-Hus og mange av de store sykehusene bruker oss på sine konferanser og interne fester.

Vi leverer også mye til NRK, TV2 og de store film og TV produksjonsselskapene.

Det er faktisk så mange som over 1000 forskjellige firmaer som bruker oss, så kommer da alle de private som bruker oss i sitt bryllup, hagefest, bursdag med mer.

Vi vet at det er viktig for deg at underholdningen må klaffe maksimalt, derfor har vi også dyktige medarbeidere som har lang erfaring og høy kompetanse for å velge rett DJ eller artist til din fest.

Ettersom vi har en egen lyd og lys avdeling, så vil dette sikre deg som kunde slik at du vil få den passende belysningen eller lyden til ditt selskap. Vi har i denne avdelingen som vi har kalt 123lyd.no, alt du trenger av lyd, lys, scene og andre effekter. Her har vi dyktige medarbeidere som vil gi gode råd i forhold til hva du burde velge, vi tilpasser selvsagt lyd, lys eller scene. Etter ditt budsjett og dine behov rundt det aktuelle arrangementet.

 

Se hele vårt utvalg av spesialeffekter og annet til din fest, sammen vil vi gjør denne kvelden til noe som kan minnes i mange år fremover.

DJ 123 Lyd Logo